Repriseforedrag om Ingemann med gyserhistorie v. Malene Buus Graeser

Torsdag d. 7. oktober 2021, kl. 19:00
Ganløse Kirke, Østergade 2, 3660 Stenløse
Malene Buus Graeser

I folkekirken har vi heldigvis en lang tradition for at synge. De fleste af os har nogle salmer, som betyder noget helt særligt for os. Musik vækker minder – både de gode og de vemodige. Nogle salmer synges desværre alt for sjældent; nemlig vores smukke aftensalmer.

Fokus vil være på B. S. Ingemann, som ellers er mest kendt for sine smukke lyse morgensalmer. Men den kære salmedigter har også begavet os med syv aftensalmer. Hvad færre ved, er, at han også skrev gyserhistorier! Denne aften vil sognepræst Malene Buus Graeser fortælle lidt fra Ingemanns liv, der ikke bare var lyst og sorgfrit – tværtimod. Vi skal også høre en af hans gysehistorier, så vi må slå syv kors for os og bede vores Fadervor, inden vi begiver os hjem igen!

Deltagere:

Organist Irina Gerkeuli