Pilgrimsgudstjeneste med pilgrimsvandring ved Elisabeth Lidell i Ganløse Kirke

Søndag d. 13. juni 2021, kl. 10:30
Ganløse Kirke, Østergade 2, 3660 Stenløse
Elisabeth Lidell og Malene Buus Graeser

Sommerens pilgrimsvandring begynder med pilgrimsgudstjeneste kl. 10.30 i Ganløse Kirke ved sognepræst Malene Buus Graeser og pilgrimspræst Elisabeth Lidell, som er dagens vandringsleder.

Efter ca. 8 km. gennem den skønne natur afsluttes med en kort andagt på Ganløse Kirkegård kl. ca. 14.30. Temaet for vandringen er netop: ’Livet som en vandring fra vugge til grav’.

På en god plet fejrer vi nadver i det fri, hvorefter vi sætter os og spiser vores medbragte madpakke. Foruden frokostpausen bliver der flere mindre stop, hvor vi lytter til gode ord til eftertanke og oplæg til samtale.

En del af turen vil foregå i stilhed for personlig refleksion. Det er nødvendigt, at være godt gående for at kunne være med, og det anbefales, at man ifører sig praktisk fodtøj og evt. medbringer vandrestav. Husk desuden drikkevand, madpakke og evt. kasket/solhat. Vi går i samlet flok. Enhver er velkommen til at være med og deltagelse er gratis.