Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Aftensalmesang i Slagslunde Kirke - denne gang om Brorson

Onsdag d. 27. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, Slagslunde, 3660 Stenløse
Malene Buus Graeser

Hans Adolph Brorson levede fra 1694-1764. Han er pietismens store salmedigter. I en årerække var han biskop i Ribe og har som en af Danmarks helt store salmedigtere sat afgørende præg på den danske salmesang. De fleste kender ”Op, al den ting, som Gud har gjort” og ”Den yndigste rose er funden”.

Kom og hør, om en dansk kæmpe, der levede for den personlige tro og som satte bodskamp, omvendelse og efterfølgelse højere end noget andet.

Af hensyn til den særlige situation med covid-19, vil vi tage bestik af de restriktioner, der måtte gælde for denne aften. Måske kan vi synge sammen, måske lytter vi sammen til vores sanger. Men ét er sikkert, det bliver en spændende aften med smukke salmer.

Medvirkende:

Organist Irina Gerkeuli