Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Julegudstjeneste i Slagslunde Kirke ved Malene Buus Graeser

Torsdag d. 24. december 2020, kl. 14:00
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, 3660 Stenløse

Indendørs gudstjenester ved Malene Buus Graeser i Ganløse kirke kl. 12 og 13. Slagslunde kirke kl. 14 og 15. - Tilmelding nødvendig

Det bliver en lidt kortere gudstjeneste, hvor vi nyder de smukt pyntede kirker, hører juleprædikenen og lytter til de smukke julesalmer – pga. pladskrav ved sang, er det ikke muligt at synge med. Man skal tilmelde sig her på hjemmesiden under "Kirkekalender" - bladre frem til den gudstjeneste, du ønsker at deltage i, klik på tilmeld og udfyld formularen. Kender du én, der ikke kan klare dette, så kan du henvise til kordegnen, der gerne hjælper. Der er plads til 50 personer i Ganløse kirke og 55 personer i Slagslunde kirke. Vi kan desværre ikke garantere, at du vil få en plads lige ved siden af din familie, og håber på jeres forståelse for dette.  Man skal være på sin plads i kirken et kvarter før gudstjenesten begynder, ellers forbeholder vi os retten til at give pladsen til en anden. Så har du ikke fået dig tilmeldt, så kig alligevel forbi – måske er der en plads til dig.