Julekoncert med koret Kolorit

Tirsdag d. 6. december 2022, kl. 19:30
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, Slagslunde, 3660 Stenløse

Vokalgruppen Kolorit vender tilbage til Slagslunde-Ganløse for at synge julen ind. Kolorit har gæstet Ganløse Kirke flere gange – senest i 2019. Dette års julekoncert i Slagslunde Kirke er som altid under ledelse af dirigent Niels Græsholm.

Kolorit har siden 1989 markeret sig på både hjemlige og internationale scener med et sprudlende og anderledes repertoire – først og fremmest bestående af latin-amerikansk kormusik i kombination med nordiske folkesange, viser og jazz. Kolorit markerer højtiden med et spændende program, der byder på velkendte julesange samt et bredt udpluk af dette års højdepunkter i Kolorit, hvor koret bl.a. har repræsenteret Danmark ved den internationale korfestival i Kalamata i Grækenland.

Ophavsret: