Ganløse by Night i Rytterskolen

Fredag d. 26. august 2022, Kl. 16:00 til kl. 20:00
Ganløse Kirke, Østergade 2, 3660 Stenløse

Ganløse by Night er også i Rytterskolen

Alle børn er, som en del af børneprogrammet til Ganløse by Night, velkomne i Rytterskolen fra kl. 16 - 20 hvor de kan prøve stenmaling. Stenen kan du tage med hjem bagefter, eller du kan lade den blive, så vi kan pynte udenfor kirken eller Rytterskolen.

For alle, både voksne og børn, er der som noget nyt café med salg af te, kaffe, saftevand og kage i Rytterskolens store lokale i samme tidsrum. Caféen arrangeres af frivillige fra kirkens menighedspleje. Menighedsplejen står blandt andet for initiativerne "Mandagscafé" hver anden mandag i Rytterskolen, hvor alle er velkomne, samt kirkernes børnekor for børn i 0.-2. klasse. Desuden står menighedsplejen for salg af hjemmelavede varer og donationer på lokale kræmmer- og loppemarkeder. Alle indtægter fra salget går til at støtte de personer i Slagslunde og Ganløse, som har brug for en økonomisk håndsrækning i form af f.eks. sommerhjælp eller julehjælp.

Ganløse kirke er desværre lukket på grund af skimmelsvamp, så i år kan vi ikke nyde en stille stund i kirken midt i arrangementets røre.