Julekoncert i Slagslunde Kirke med Nicolai Elsberg og blæsere fra Copenhagen Phil

Lørdag d. 18. december 2021, kl. 14:00
Slagslunde Kirke, Slagslunde Bygade 1, 3660 Stenløse

JULEKONCERT

Nogle af Danmarks bedste klassiske musikere spiller julen ind, når messingspillere fra Copenhagen Phil rejser rundt på Sjælland for at sprede julestemning. Med sig har de den internationalt fremadstormende danske bassanger Nicolai Elsberg samt den verdensberømte basunist – og tidligere solobasunist i Wiener Filharmonikerne – Ian Bousfield. Sammen med orkestrets musikere vil de forkæle publikum med deres julede og stemningsfulde messingklange som bl.a. ”Juletræet med sin pynt”, ”O hellige nat”, ”Hark! The herald angels sing” og “The Christmas song”.